1401/5/29 شنبه
عضویت 9 مرکز جدید و ارتقاء 3 مرکز آزمایشگاهی دانشگاه پیام نور در شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی

.

با تلاش و پیگیری اساتید و همکاران محترم حوزه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه پیام نور کشور، 9 مرکز جدید در شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی عضو شده و همچنین 3 مرکز موفق به ارتقاء عضویت شده‌اند. مجموعاً از سال 1397 تا نیمه اول سال 1401، 31 مرکز آزمایشگاهی دانشگاه به شرح ذیل موفق به کسب شرایط لازم برای عضویت در « شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی» معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده‌اند.
مراکز عضو شده جدید:

1. مراکز عضو آزمایشی: ساری (آزمایشگاه زیست فناوری)-شهرکرد (مجموعه آزمایشگاه‌ها)

2. مراکز عضو مستعد عضویت: قشم (آزمایشگاه مرجع)-کرمانشاه (آزمایشگاه زیست فناوری)-خرم‌آباد (مجموعه آزمایشگاه‌ها)-قزوین (مجموعه آزمایشگاه‌ها)-خرمشهر (آزمایشگاه مرکزی)-تهران‌جنوب (آزمایشگاه نوروسایکولوژی)-اردبیل (مجموعه آزمایشگاه‌ها)

مراکز ارتقا یافته

1. مرکز بیجار از  عضو آزمایشی به فعال

2. مرکز اراک از مستعد عضویت به عضو آزمایشی

3. مرکز ورامین از مستعد عضویت به عضو آزمایشی

مراکز عضو شده قبل از سال 1401

1. مراکز عضو شده توانمند: اردکان (مرکز پژوهشی شیمی محیط زیست)یزد (مجموعه آزمایشگاه‌های پژوهشکده پوشش‌های نانو ساختار)

2. مراکز عضو شده فعال: همدان (آزمایشگاه نانو فناوری)-کرمان (آزمایشگاه مرجع)-بم (آزمایشگاه تحقیقاتی) رفسنجان (آزمایشگاه تحقیقاتی)سیرجان (آزمایشگاه تحقیقاتی علم نانو و نانوفناوری)-تهران‌شرق (مجموعه آزمایشگاه‌ها)ایلام (آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی)-ارومیه (آزمایشگاه مرجع)-خوی (آزمایشگاه مرجع)-نقده ( آزمایشگاه مرجع)-مهاباد (مجموعه آزمایشگاه‌ها)-میاندوآب (آزمایشگاه مرجع)

3.  مراکز عضو شده آزمایشی: سنندج (آزمایشگاه مرکزی)-ابهر (آزمایشگاه آنالیز دستگاهی گروه شیمی)-ابهر (آزمایشگاه شیمی)- زنجان (آزمایشگاه آنالیز دستگاهی گروه شیمی)

4. مراکز مستعد عضویت: تهران‌شمال (آزمایشگاه تحقیقاتی)

با سپاس از پیگیری‌های مستمر کارکنان آزمایشگاه‌های مراکز عضو شده،  امیدوارم همکاران در دیگر مراکز نیز موفق به عضویت و همکاری با این شبکه شده و باعث ارتقاء سطح مراکز آزمایشگاهی و نیل به اهداف پژوهشی در دانشگاه و اعتلای ایران اسلامی گردند.

آرشیو اخبار